Matthijs Mali

ux architect, activator, pragmatic.

I love well designed products

← back to writings

Joburg

in: Travel - 13 June 2010

Na gisteravond nog even gezellig uit eten te zijn geweest in de V&A Waterfront met de Nederlandse groep en twee collegas hebben we de avond besloten in een Duitse Biergarten. Waarom vraag je je af? De Duitse zege op Australie bracht daar de gezelligheid. Daar hebben we tot laat nog aan de Paulaner pils gezeten en nog even nagepraat over de afgelopen maanden.

Nadat we onze roes hadden uitgeslapen werden de koffers gepakt en in de auto die ons naar het vliegveld zou brengen gezet. Het regende gigantisch hard, dus erg vervelend was het niet om de stad te verlaten. Na een kort maar goed ontbijt op het vliegveld konden we plaatsnemen in het vliegtuig. Helaas vlogen we om half 1 en konden we geen glimp opvangen van wat het Nederlandse elftal heeft gedaan, maar in het vliegtuig wouden ze ons wel even voorzien van updates. De kapitein werd door de stewardessen gevraagd of die even met ground control contact konden opnemen voor een WK update. De 2-0 overwinning leverde hard gejuich op in het vliegtuig, geheel afkomstig van ons drieen…

Inmiddels zit ik in de Bed & Breakfast, Leliewijk, vlakbij Johannesburg. Het is een riant onderkomen, erg luxe en heel mooi ingericht. Vanuit de slaapkamer kunnen we direct het zwembad induiken (maar dan ook echt induiken!). De boodschappen zijn al binnen en ik duik zodadelijk de keuken in om een goeie steak met ovengroenten te gaan bereiden. Jammie!

Nog 3 nachtjes en dan alweer in Nederland! De zomer tegemoet!

- matthijsmali.nl