Matthijs Mali

ux architect, activator, pragmatic.

I love well designed products

← back to writings

Nog één nachtje

in: Travel - 05 February 2010

Nog een nachtje en dan is het zover, om 10 uur brengt m’n vader mij en Vera richting Schiphol. Daar komen vervolgens ook mn zusjes en mn moeder en Ben heen, gezellig zo’n massale uitzwaai! Om 15.00 vertrekt mijn eerste vlucht richting Cairo, daar landen we om 20.30. We stappen daar rond een uur of 10 het volgende vliegtuig die om 23.55 vanaf de startbaan op zal stijgen richting Johannesburg. Stiekem hoop ik dat de pyramides verlicht zijn, lijkt me toch we heel gaaf om die vanuit het vliegtuig te kunnen zien. En wie weet is vanuit het vliegtuig ook wel het Victoriameer te zien,

straks komt Evelien samen met Gerco nog even langs. Daarna gaan we bij Vera d’r ouders langs en vervolgens nog even door naar de stad.

Robin kwam even langs dus ik heb dit bericht toen maar even opgeslagen als concept. Vandaar dat de tijdsaanduidingen misschien niet helemaal meer kloppen.

Gisteravond lekker met vrienden in de Graaf van Vlaanderen een biertje gedronken, gezellig nog ff bijgekletst en rond een uur of twee weer richting huis gegaan. Ik had verwacht totaal niet te kunnen slapen, maar het viel me reuze mee. Binnen een half uur lag ik al te ronken. Iets wat normaal minstens een uur in beslag neemt… Nu dus net een uurtje wakker, even voor de laatste keer in lange tijd gebruik gemaakt van de douche en de wc. Voor een buitenstaander misschien wat vreemd om te lezen, maar als je terug komt na zo’n lange reis is het toch heerlijk om weer op je eigen wc en in je eigen badkamer te kunnen douchen. M’n vader was ondertussen bezig met het maken van een ontbijt (luxe!), sinaasappels persen en zelfs de thee wordt mij aan tafel bezorgd terwijl ik dit aan het typen ben.

Over een klein uurtje vertrekken we richting Schiphol, kunnen we nog rustig ff een bakje koffie doen en een lekker broodje eten. Om 12 uur hebben we met de groep afgesproken en daarna zullen we gaan inchecken.

Het volgende bericht zal ik vast en zeker vanuit Kaapstad gaan plaatsen. Bedankt voor de leuke reacties op het vorige bericht en ik hoop snel weer iets van jullie te horen in de reacties / via msn / via skype.

Mijn skype adres is trouwens: matthijs.mali en via MSN ben ik te bereiken op: ---

- matthijsmali.nl